lunes, 9 de mayo de 2011

Tipus d'industries alimentaries.

I han tres tipus d’industries:
  1. Indústries manipuladores. Es dediquen a modificar la forma de presentació del producte. Seleccionen aliments frescos i els envasen. És el cas de les indús­tries envasadores i dels escorxadors
  2.  Indústries conserveres i semiconserveres. Tracten els aliments per allargar-ne la vida i retardar-ne el deteriorament. Les indústries conserveres elaboren productes congelats, enllaunats... Les semiconserveres, per la seva banda, uti­litzen la pasteurització, la salaó o el fumatge d'aliments.
  3. Indústries transformadores. Elaboren productes alimentaris que acostumen a ser molt diferents de les matèries primeres que s'han utilitzat en la seva fabri­cació. En molts casos, el producte final ha sofert diversos processos de transfor­mació. Per exemple, les panificadores, les indústries vinícoles i d'olis, les fàbri­ques d'embotits, les pastisseries industrials, les indústries de pastes...

No hay comentarios:

Publicar un comentario